top of page

Kundehistorier

Ombygning af kvist

Et helt andet hus vi har fået​. 

Superflot.

Tak!

Vh. Louise

Hastereparation af tag på rideskolehal

I et natligt tordenvejr slog lynet ned i taget på rideskolens hal. Det lavede et stort hul som regnen fossede igennem. Hallens gulv bliver ødelagt af vand, så det hastede med at få taget repareret. Jeg ringede til CH-Byg tidligt næste morgen og Carsten kom med det samme og besigtigede skaden.

 

Han kunne godt se at det var kritisk, så han ændrede dagens planer, samlede sine folk og gik straks i gang med at udbedre hullet. Allerede samme eftermiddag var skaden repareret og hallens gulv reddet. Jeg har siden haft forskellige byggeopgaver på rideskolen og hver gang har jeg ringet til Carsten fordi jeg ved at han klarer opgaven hurtigt og godt. Og altid til den aftalte pris.

Mette Sørensen, indehaver, Gårslev Rideskole

 

Renovering og efterisolering af tag på lagerhal

I vores lagerhaller havde vi et problem med kondens som dryppede fra taget. Carsten foreslog at vi supplerede ståltaget med et undertag af krydsfiner og tagpap og at vi isolerede taget indefra med mineraluld og gips. Løsningen krævede brandmyndighedernes godkendelse, så det sørgede Carsten for, inden ham og hans folk gik i gang med opgaven.

 

Carsten har været meget fleksibel gennem hele projektet, og gjort det let for os at få løst vores byggeopgave. Arbejdet er pænt udført og de aftaler vi har haft undervejs, har han overholdt. Carsten får helt sikkert lov at give bud igen næste gang vi har en byggeopgave.

Claus Eriksen, Direktør, Motas I/S

Motas I/S rådgiver om, og afhenter farligt affald hos private og offentlige virksomheder

 

Nyt tegltag på villa fra trediverne

Vi skulle have nyt tag på vores hus, så vi ringede til Carsten fra CH Byg ApS, og han kom allerede forbi samme aften. Carsten tog os med på en køretur rundt i Fredericia og viste os forskellige eksempler på teglsten så vi lettere kunne beslutte os for, hvilken type vi skulle have på vores hus. 4 dage senere besøgte han os igen med et tilbud på opgaven. Prisen var rimelig, så Carsten fik lov at skifte vores tag.

 

Vi ville godt holde omkostningerne nede, så vi valgte selv at tage de gamle teglsten af. Carsten sørgede så blot for, at der blev stillet stillads og container op en weekend før at han og hans folk skulle lægge det nye tag på. De var utroligt effektive. Byggeriet tog kun 5 dage og at vi undervejs besluttede os for at der skulle et par ekstra ovenlysvinduer i, var intet problem. Dem købte Carsten og placerede som vi ønskede det. Nu ligger taget der, og vi er rigtigt godt tilfredse med resultatet.

 

Det var en fornøjelse at have Carsten og hans gutter til at løse opgaven for de var fleksible og hjælpsomme hele vejen igennem opgaven.

Allan, husejer

 

Komplet renovering af 1. sal

Jeg skulle have lavet en ny 1. sal, og da det er et gammelt hus, krævedes der nogle kreative løsninger her og der. Carsten tog hele opgaven, og fik med nogle gode løsninger det hele til at gå op i en højere enhed.

 

Undervejs i byggeriet dukkede der nogle uforudsete opgaver op, som bl.a. krævede smed og elektriker. Via sit netværk af samarbejdspartnere, fik Carsten klaret det også, uden at jeg behøvede bruge ret meget tid på det.

 

Carstens folk arbejder utroligt effektivt, og jeg var overrasket over hvor hurtigt de blev færdige med den ganske omfattende opgave. Carsten og jeg havde en god dialog hele vejen, og han tog godt imod de ønsker jeg havde undervejs i byggeriet.

Kristian, husejer

image0.jpeg
bottom of page